Florin Neby- Antrenor personal fitness

Program de antrenament: Park Training by Neby

Intro: Dupa succesul programului BecomeFit by Neby a venit momentul sa confirm rezultatele maxime pe care le-au obtinut acei oameni in 6 saptamani, iar acest lucru nu se putea intampla decat printr-un alt program, care se numeste Park Training by Neby.Diferenta dintre cele doua programe este in primul rand locatia care de aceasta data va fi in aer liber si cu multa verdeata pe langa noi dar si timpul care nu ne va mai presa.

Locatia: Parcul Herastrau

Durata: Programul se va intinde pana aproape de venirea frigului tocmai pentru a putea sa va ajut in formarea unor deprinderi ce sa va ghideze in continuare in a trai sanatos si neconditionati de timp.

Despre program: Acest tip de program este dedicat celor ce vor sa piarda in greutate, sa se tonifieze sau mai bine spus sa castige o forma mai buna a corpului.In acest “challenge” vom lucra exercitii cu accesorii, miscari cu propria greutate, dar ne vom folosi si de punctele de lucru pe care ni le ofera parcul.Antrenamentul il vom face dimineata la ora 8 prima grupa si la ora 9 cea de-a 2-a grupa, in care intr-o singura grupa vor putea intra un numar limitat de persoane.Am lua decizia de a limita numarul de persoane tocmai pentru a eficientiza la maximum rezultatele pe care cei inscrisi trebuie sa le obtina.

Inscrierea: Se face printr-un mail la adresa office@florinnebunu.ro, iar in momentul confirmarii veti afla si locul unde vom face primul antrenament.

Pret: Detalii despre suma dar si alte amanunte despre acest program le puteti afla prin intermediul aceleiasi adrese de e-mail.

See ya…

One Response to “Program de antrenament: Park Training by Neby”

  1. Alexandra April 24, 2013 at 12:14 pm //

    Hello, esti amabil sa imi dai si mie cateva detalii despre suma programului ” Park Training” te rog?

    Zi buna,
    Alexandra Petre

    #